Skip to content

Opplev området igjennom kvelden og natta

Booking hytter

For dem som overnatter anbefaler vi å ta turen inn mot utkikkspunktene, om kvelden, når siste båt har forlatt og stillheten har senket seg. Møtet med den levende isen i denne mektige naturen innbyr til en magisk stemning helt utenom det vanlige.

I nærheten av Brestua er det mange fine plasser å sette opp telt, eller bare henge opp hengekøya.

Vi gjør oppmerksom på at området er sårbart, og vi trenger din hjelp for å ta vare på naturen. Ta med deg søppel og unngå å brenne bål utenom bålplasser som finnes i dag.

I tillegg til telt finnes det flere overnattingsmuligheter på Svartisen:

Engen Gård ligger i gangavstand fra Engen Brygge. Her finnes hovedhus med 11 sengeplasser, samt Smia med 6 sengeplasser. Les mer på deres nettside: http://www.engengaard.no

Ingeniørgården ligger i bunnen av Fonndalen, men kan fint nås med sykkel eller til fots. Ingeniørgården har 11 senger, og utleie administreres av Til Svartisen.
Ta kontakt på telefon 95920327.

I tillegg finnes Norges mest utilgjengelige turisthytte på Tåkeheimen.

Vi gjør oppmerksom på at turgåere som planlegger turen hit, bør sette seg inn i hva som kreves av en selv for å komme seg til Tåkeheimen.

Mer informasjon finnes på:

Tåkeheimen

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvervilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.