Skip to content

Hike and History

Bli med på en magisk vandring i fantastisk landskap, hvor sluttmålet er å nærme seg breen på trygt vis. I løpet av turen vil vi se på geologiske forandringer i landskapet, besøke vannkulpene og oppleve isbreen på nært hold på en trygg måte. Denne turen er perfekt for de som ønsker aktiviteter med et historisk perspektiv og en litt lavere fart.

Historisk Vandring
  • Sted Svartisen i Meløy
  • Kategori Utendørsaktivitet
  • Dato 1. januar — 31. desember

Passer denne turen for meg? Du må være i stand til å gå på tur i 3 timer på varierende underlag med stein, fjell og stigning. Om dere er en gruppe og har noen spesielle ønsker, som eksempelvis lavere fart eller annet, vil det være mulig å kontakte oss for å få en skreddersydd tur tilpasset din gruppes ønsker.

Hva er inkludert?
Guide fra Engen Kai
Buss fra Engen kai til starten av turen
Historisk vandring opp til Engenbreen eller ønsket turmål.
Buss tilbake fra turens slutt til Engen kai

Unntak
Båten fra Hollandsvik til Engen Kai er ikke inkludert og må kjøpes seperat. Du betaler for båten når du går om bord i båten.
Lunsj/snacks er ikke inkludert.

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvervilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.